«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» посилила свою HoReCa-експертизу, залучивши до команди професійного шеф-кухаря Олексія Міллера на позицію бренд-шефа компанії. Олексій братиме участь у реалізації головної стратегії МЕТRО – «Стати найкращим партнером для професійних клієнтів готельно-ресторанного бізнесу», та відповідатиме за побудову довгострокових відносин з професійною HoReCa-спільнотою. «З METRO я знайомий вже дуже давно, нашим партнерським відносинам […]
В рамках ініціативи малий і середній бізнес представники сфери HoReCa можуть отримати від підрозділу Nestle Professional в Україні restart-kit, який допоможе підприємцям вийти з карантину в короткі терміни і з меншими фінансовими вкладеннями. Для того, щоб допомогти бізнесу ресторанів і кафе пройти кризу швидше, мати можливість відкритися після карантину і знову приймати гостей, команда Nestlé […]