Новини

Сільгосппідприємство Херсонщини ТОВ «Дніпро» запустило сучасний цех з виробництва натурального соку торгової марки «Краса Азова».

Незважаючи на компактність, потужності виробництва досить значні. Всього за 1 годину лінія здатна переробити 1,5 т. фруктів і віджати 1 т. соку.

Технологія досить проста, але дозволяє виробляти натуральний сік європейської якості без додавання всіляких концентратів, води або цукру. Яблуко проходить через дробарку, прес і потрапляє в спеціальні ємності, де при температурі 83 °С відбувається його пастеризація, що дозволяє залишити в продукції всі цінні речовини і вітаміни і дає можливість для зберігання терміном на 1 рік.

Розлив соку проводиться в сучасну тару (скло, картон) і упаковується по європейським стандартам.
Що важливо, сировина для виробництва соку використовується місцева, вирощена в садах села Азовське з кращих імпортних сортів фруктових дерев.

У найближчі дні яблучний сік надійде в продаж у фірмові магазини підприємства, а незабаром і в торгові точки Генічеського та інших районів Херсонщини.

В цьому році підприємство буде випускати тільки яблучний сік. А на наступний рік після збору нового врожаю асортимент значно розшириться і з’являться яблучно-персиковий, яблучно-виноградний, яблучно-сливовий, яблучно-грушевий і яблучно-морквяний соки.

До сьогоднішнього дня в Україні тільки два підприємства займалися виробництвом натурального соку за технологією прямого віджиму. Тепер до них додалося і ТОВ «Дніпро».

Читайте також: “Укрпошта” цьогоріч втратила мільярд гривень від доставки пенсій

  •  

Напишіть коментар