Політика конфіденційності

Цей документ описує політику конфіденційності для сайту ldaily.ua (далі — Сайт) — інформаційно-аналітичного бізнес-видання. У цьому документі роз’яснюється, які види інформації можуть бути зібрані й зберігатися на Сайті, та як може використовуватися й надаватися ця інформація.

Збір та використання персональних даних

Персональні дані — це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу (відвідувача), яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Відвідувачу може бути запропоновано ввести персональні дані для реєстрації на Сайті.

Після заповнення форми на отримання новин, а також форми зворотного зв’язку, що розміщені на Сайті, вважається, що відвідувач надав згоду на обробку інформаційно-аналітичному бізнес-виданню своїх персональних та контактних дих.

Інформаційно-аналітичне бізнес-видання може зберігати інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи відвідувача на Сайті. Персональні дані відвідувачів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про підприємництво», «Про захист інформації в інформаційнотелекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

Персональні дані відвідувачів можуть зберігатись упродовж 3-х років. На Сайті фіксується доменне ім’я або IP-адреса комп’ютера відвідувача, дата доступу, файли (ім’я файлу й URL), код відповіді HTTP та веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на Сайт, кількість байт, переданих під час сесії. При роботі Сайту використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Файли cookie також дають змогу відстежувати порушення політики конфіденційності та умови використання Сайту відвідувачами/їх пристроями.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистика про відвідування Сайту, така як відвідувані сторінки, кількість переглядів сторінок, завантажена інформаця, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту, тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто та вимірюється тільки в сукупності.

Умови надання інформації (Disclaimer)

Сайт може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найповніше розкрити інформацію або ілюструють розміщений матеріал. Той факт, що ми даємо посилання на зовнішній ресурс, не означає, що ми повністю схвалюємо викладені там позиції чи ідеї, а також не гарантуємо достовірності розміщеної там інформації. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів.

Якщо у вас є запитання чи сумніви стосовно цієї політики, Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти info@gmail.com.

Автоматичний збір і використання інформації

Автоматично збирається і зберігається наступна інформація:

— доменне ім’я, IP-адреса, за допомогою якої ви заходите на Сайт;

— вид браузера та операційної системи;

— дата й час відвідування Сайту;

— переглянуті сторінки;

— якщо Ви перейшли на Сайт через посилання з іншого сайту — адреса цього сайту.

Відомості про трафік, який проходить через мережу, електронною поштою, і активність відвідувача в мережі Інтернет на Сайті захищені відповідно до законодавства. Це означає, що співробітники інформаційно-аналітичного бізнес-видання не можуть втручатися в таємницю телекомунікацій.

Ми маємо право надати будь-яку особисту інформацію відвідувачів Сайту на вимогу правоохоронних органів, за ухвалою (рішенням) суду чи в рамках інших законних процедур, або ж на іншу правомірну вимогу згідно з чинним законодавством України.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду, неотриманий прибуток, утрату даних або будь-які інші збитки відвідувачів Сайту, якщо такі виникли при користуванні Сайтом. Відвідувач Сайту використовує Сайт на його власний ризик. У межах, які максимально дозволяє закон, ані інформаційно-аналітичне бізнес-видання, ані будь-яка інша сторона, залучена до створення, виробництва чи обслуговування Сайту, не несе відповідальності за пряму, непряму або випадкову шкоду, які будь-коли завдавалися та які були спричинені тим, що відвідувач мав доступ до Сайту, користувався ним або сподівався на нього, навіть якщо відвідувача було попереджено про можливість такої шкоды та втрат.

Ми не гарантуємо та не стверджуємо, що використання матеріалу, який надається на Сайті, не зашкодить інтересам третіх осіб. Усі права на зміст Сайту належать Центру економічної стратегії або використовуються за згодою із правовласниками. Даний сайт загалом і окремі його елементи охороняються Законом України «Про авторське право і суміжні права», іншими актами чинного законодавства України та міжнародними договорами. Відвідувачі Сайту не повинні поширювати, змінювати, передавати, користуватися або використовувати повторно будь-яку інформацію із Сайту для будь-якої публічної або комерційної мети без письмового дозволу Центру економічної стратегії.

Відвідувачі повинні дотримуватися всіх авторських прав та інших приміток про власність на завантажені та/або копійовані матеріали. Скопійована інформація повинна містити активне гіперпосилання на Сайт.

При роботі із Сайтом відвідувачу не надаються права на інтелектуальну власність ні на сам Сайт, ні на його зміст чи на використання будь-яких елементів брендингу або логотипів Сайту.

Якщо Ви відвідуєте цей Сайт, то Ви автоматично погоджуєтеся з наведеною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з наведеною ПОЛІТИКОЮ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ та її умовами, то Ви маєте залишити цей Сайт.

Зміна ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Відвідувач, користуючись Сайтом, прийняв умови цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, враховує та згоден з тим, що ця ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ може час від часу змінюватися.

Зміни, що вносяться до ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, публікуються на цій сторінці Сайту. В окремих випадках ми залишаємо за собою право публікувати примітки про конфіденційність для певних програм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com