Новини

Керівництво елітного ресторану Лондона заявило про введення нової моделі ціноутворення

У зв’язку з намірами балансування відвідуваності, через залучення нових клієнтів, для збереження конкурентоспроможності і затребуваності представники елітного лондонського ресторану Bob Bob Ricard заявили про проведення експерименту.

Керівництво закладу анонсувало введення нової моделі ціноутворення з намірами орієнтації закладу на туристичний сегмент столиці Великобританії.

За повідомленням Bloomberg, тепер вартість страв буде знижена на 25% в період непікові відвідування.

Розмір середнього чека на одну персону становить 100 фунтів стерлінгів. Максимальний наплив клієнтів доводиться виключно на вечір п’ятниці і вихідні. За цей період ресторан обслуговує близько 400 гурманів.

В інший період роботи заклад відвідує близько 40 клієнтів.

Таке рішення керівництво елітного ресторану прийняло з намірів рівномірного розподілу клієнтів в період робочого тижня.

Цікаво знати, що представники лондонських ресторанів пильно спостерігають за таким нововведенням, а також ніхто не виключає, що дану модель ціноутворення переймуть інші заклади столиці Великобританії.

Раніше ми повідомляли про вплив «Брекзіта» на позицію Великобританії в рейтингу «ТОП-5 найбільших економік світу»

Читайте також: Збитки бюджету ЄС після «Брекзіт»

  •  
  •  

Напишіть коментар